BIODROGA BODY SPA RELAXING NEGA TELESA (trajanje 60min)

Sprostite se! Kako pogosto slišimo ta stavek… A to je običajno lažje reči kot storiti. Natrpan vsakdan terja svoj davek. Družina, izzivi na delovnem mestu in splošno nezadovoljstvo nas pogosto »iztirijo«. Pravi negovalni koncept poskrbi za dobro počutje in ravnovesje v kratkem času. Rezultat ni le sijoča koža, ampak tudi samozavest. Magično besedo našega natrpanega vsakdana bi morali vedno vizualizirati: SPROŠČANJE -zmanjšajmo stres, umirimo se, naredimo nekaj zase.

BIODROGA BODY SPA RELAXING zagotavlja ravnovesje in harmonijo ter ima učinek na celoten organizem. Vonj cvetočega jasmina in lesa cedre deluje harmonizirajoče, vrača ravnovesje in pomaga doseči notranjo umiritev. Jasmin ima intenziven cvetlični vonj z zeliščno noto. Dišava sprošča čute  in deluje kot afrodiziak.  Cedra sodi v družino iglavcev. Les cedre daje intenziven, žametno mehek vonj. Deluje harmonizirajoče ter telesu in duši povrne ravnovesje. Zaprt lotosov cvet, ki krasi izdelki BIODROGA BODY SPA RELAXING, predstavlja sprostitev.

RELAXING NEGO TELESA priporočamo pri:
• pusti in bledi koži
• slabi prekrvavitvi
• otrdelih mišicah
• po športni aktivnosti
• občutku mraza
• nervoznosti in težavah s spanjem
• nemiru in utrujenosti

Postopek:
Priprava stranke
Peeling telesa
Masaža in obloga za telo
Zaključna nega

Cena: 55€
247140

BIODROGA BODY SPA PERFORMANCE ANTICELULITNA NEGA TELESA (60min)

Celulit je za ženske že od nekdaj občutljiva tema. Skoraj vsako žensko prizadene neprivlačna "pomarančna koža", če ne v mladosti, pa zagotovo, ko vstopijo v srednja leta. Danes so na voljo številne kirurške in aparaturne metode, a vse ženske si jih ne želijo ali se jih ne morejo posluževati. Danes obstajajo tudi kozmetični izdelki, s katerimi lahko dosežemo zelo dobre rezultate. Na tej točki pride do izraza koncept BIODROGA BODY SPA PERFORMANCE. Pomembno je, da za svojo kožo skrbimo skozi celo leto in jo intenzivno negujemo z visoko učinkovitimi izdelki. Na ta način se zmanjša videz celulita.

BIODROGA BODY SPA PERFORMANCE solni piling vsebuje aromatična olja, ki negujejo kožo in spodbujajo mikrocirkulacijo ter tako poskrbijo za svežo, rožnato in dobro prekrvavljeno kožo. Fina zrna morske soli odstranijo odmrle celice kože in omogočijo, da se kasneje nanešene učinkovine optimalno absorbirajo.

Da bi zmanjšali videz celulita, je potrebno telo, mišice in tkiva ohranjati v dobri formi s pomočjo telesne aktivnosti in zdrave prehrane. Za intenzivno nego kože od zunaj BIODROGA nudi dva učinkovita izdelka za nego telesa, BODY SPA PERFORMANCE kremo proti celulitu in olje za oblikovanje telesa.

Krema proti celulitu je učinkovita pri odpravljanju neprivlačnih grudic na prizadetih predelih. Kombinacija izvlečkov maka, alg in matičnih celic jabolka skupaj s peptidi poskrbi za napeto in gladko kožo. Kremo proti celulitu po prhanju/kopanju nanesemo na prizadete predele in vtremo v kožo v smeri limfnega pretoka.

Kompozicija olja za oblikovanje telesa temelji na vrhunskih eteričnih oljih ter hranljivih in gladilnih naravnih oljih. Po prhanju olje nanesemo na suho kožo in ga vtremo v kožo v smeri limfnega pretoka.

Oba izdelka se uporabljata za učinkovito nego v kozmetičnem salonu v kombinaciji z ustreznimi masažnimi tehnikami kot tudi za nego doma.

Postopek:
- Priprava stranke
- Peeling telesa
- Anticelulitna masaža
- Obloga za telo
- Zaključna nega

Cena: 60€
4 1080x808 bb

 

PEELING ZA TELO (30min)
 

Peeling učinkovito odlušči površinski sloj odmrlih celic povrhnjice. Koža postane mehkejša, volnejša in bolj dovzetna za nadaljne postopke. Peeling za telo priporočamo tudi 2-3 dni ped depilacijo, saj se dlačice po peelingu lažje odstranjujejo in se ne vraščajo. Po končanem peelingu se stranka stušira, postopek pa zaključimo z zaključno nego.

Cena: 27€

OXIFAT APARAT ZA OBLIKOVANJE TELESA (60minut)

Delovanje: infrardeča svetloba, dovaja energijo v maščobne celice, pospeši proizvajanje A.T.P. – adenozintrifosfat encima, da sprosti zalogo maščobe in hkrati s sinusoidalno stimulacijo ustvari aerobno stimulacijo na mišično tkivo in na ta način »pokuri« maščobo in nazadnje dvigne nivo bazalnega metabolizma. S postopkom zmanjšujemo odvečne maščobne obloge na različnih delih telesa.

Cena: 30€