BRAZZCARE PEDIKURA 35€
Pedikura je nega zdravih, utrujenih in lažje poškodovanih nog. Poznamo estetsko in medicinko pedikuro. V Chantal beauty clinic pri vseh pedikurah namesto namakanja nog uporabljamo nogavičke za enkratno uporabo. Na ta način vsaki stranki zagotovimo zagotovimo varno pedikuro (varno pred širjenjem virusov in bakterij).

Pri Brazzcare estetski pedikuri noge polepšamo. Stranki obujemo Brazzcare nogavičke, ki odlično mehčajo kožo na stopalih da lahko odstranimo poroženelo kožo. Ostranimo otiščance, očistimo obnohtno kožico in obnohtne kanale ter oblikujemo in popilimo nohte. Na željo stranke nohte tudi permanentno lakiramo (doplačilo 10€).

Patentirana emulzija, ki se nahaja v nogavičkah vsebuje:
- Amonijev laktat – omejuje/preprečuje dehidracijo kože
- Nevtralna 7,5ph formula
- Napredna in profesionalna formula
- Keratin za pospeševanje rasti in lepote nohtov
- Urea ohranja kožo hidrirano dlje in spodbuja proizvodnjo kolagena
- Fiksirni Polimer za boljšo obstojnost lakov za nohte. Ekskluzivni polimer se aktivira z alkoholom ali acetonom, podaljša trajanje laka na naravnih nohtih in podaljšanih nohtih
- UVA in UVB zaščita
- Profesionalna emulzija je dermatološko testirana
- Virginski nepozebnik na naraven način kožo pomirja in preprečuje draženje kože
- Allantoin – spodbuja regeneracijo celic deluje protivnetno kožo ščiti in mehča. Na kožo ima zdravilni učinek
- Kalcijev pantonat - hranilo za nohte
- Olja čajevca – delujejo antiseptično in antimikotično
- Vitamin E

  • MEDICINSKA PEDIKURA 40€ IN MEDICINSKA PEDIKURA ZELO ZAHTEVNA 55€

  • Medicinska pedikura zahteva poglobljena znanja, izkušnje in izjemno preciznost. Poleg že naštetih postopkov, ki se izvajajo pri estetski pedikuri pri medicinski saniramo ragade-globje kožne razpoke, ki so največkrat boleče in krvaveče nahajajo pa se najpogosteje na petah ali med prsti. Odstranjujemo tudi težje dostopne odtiščance, kurje oči, saniramo vraščene in oskrbimo glivične nohte. Poskrbimo tudi za morebitne žulje, po potrebi pa se ukvarjamo tudi z nohtno protetiko (izdelava umetnega nohta).
  • Naše medicinsko osebje pa je usposbljeno tudi za opravljanje pedikure DIABETIČNEGA STOPALA.

Pedikura, ki traja več kot 60 minut se šteje za zelo zahtevno.

PERMANENTNO LAKIRANJE PRI PEDIKURI - enobarvno 10€ do 10min

PERMANENTNO LAKIRANJE PRI PEDIKURI - francosko 12€ do 15min

BS-SPONKA - doplačilo 30€  (dodatnih 10min)

Sponko namestimo pri tistih strankah, ki imajo težave z vraščenimi nohti. Rezultati so zelo dobri. Sponka menjujemo 1x mesečno. Tako kot  priporočamo obisk pri pedikerju. Na vraščen noht sponko pritrdimo s posebnim lepilom. Stranka nosi sponko toliko časa dokler vraščen noht popolnoma ne preraste nohtne ploskve.

UMETNI NOHT-NOHTNA PROTETIKA - doplačilo 10€  (dodatnih 10min)

Priporočamo po sanaciji glivičnega nohta ali pa izključno zaradi estetskega videza. Noht ustrezno pripravimo in s posebno maso pod led lučko izdelamo noht. Na željo stranke ga lahko tudi permanentno lakiramo. Po mesecu dni nohtno protetiko obvezno odstranimo in po potrebi naredimo novo.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL - 35€ (30min)

Refleksna masaža stopal je terapevtska metoda, ki s pritiskanjem na posamezne cone stopala ali dlani sprosti in harmonizira celotno telo in tako ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje. Izhaja iz predpostavke, da so dlani in stopala mikrokozmos v katerem se odraža celotno telo. Posamezne točke na dlaneh in stopalih so torej povezane z določenimi deli telesa (organi, organskimi sistemi) in odražajo stanje posameznih delov. Boleče ali spremenjene cone navadno odražajo blokado pripadajočega organa, ki je sprva zgolj energetska in ne pomeni nujno že manifestirane bolezni. S pritiskom na posamezne cone sprožimo odziv (refleks) v ustreznih telesnih delih in uravnotežimo njihovo delovanje, posledično pa delovanje celotnega organizma.