MASAŽA OBRAZA 20 min
Zmanjšuje mimične gube ,pospeši izločanje odpadnih snovi, izboljša penetracijo serumov in krem ,ki jih uporabljamo pri negi oziroma pri masaži , zboljšuje tonus, pospeši mikrocirulacjo in svežino obraza, stranka je bolj sproščena in umirjena.

MASAŽA Rok 20 minut
Masiramo cele roke ali do komolca (po želji stranke). Pospeši cirkulacijo rok, zmanjšamo bolečine , izboljšamo tonus mišic in kože , stranko sprostimo , saj se tudi v dlaneh nahajajo zaključki meridijanov (akupresurne točke) ,ki uravnavajo vse funkcije v telesu.

MASAŽA je lahko klasična, sprostitvena z aromatičnimi olji, Berberska z arganovim oljem, protibolečinska s posebno protibolečinsko kremo. Masaža spada med najstarejše zdravilne postopke z dotikom. Z masažo se sprošča mišična napetost, lajšajo se bolečine, telo se hitreje regenerira, odpadne snovi iz telesa se lažje in hitreje izločajo, odpravlja se psihična napetost, blaži glavobol, izboljša se spanec.

Sprostitvena masaža 20 min - 20€   45 min - 35€
Glej opis masaža, pri sprostitveni uporabljamo eterična olja in s tem stranki nudimo še aromaterpijo.

Berberska masaža 50min 45€
ta masaža se izvaja z visokokvalitetnim arganovim oljem , s katerim dvignemo v telesu imunsko odpornost. Z arganovim oljem preprečujemo nastanek celulita , gladimo gube ,dezinficiramo kožo , blažimo težave z luskavico , revitaliziramo kožo, razstrupljamo telo in ohranjamo vitalnost.

ROČNA LIMFNA DRENAŽA
Tukaj ne masiramo, temveč dreniramo. Spodbujamo limfni sistem, da pospešeno odstranjuje odpadne snovi iz telesa. Priporočamo jo po vseh operativnih posegih, po poškodbah, pri oteklinah po odstranitvi mavca oz. longet. Pred pričetkom RLD je obvezen posvet s stranko.

MEDITERANSKA MASAŽA 40 min 35€
Masaža z uporabo enega izmed mediteranskih olj in uporabo nekaterih gibov , ki spominjajo na mediteran (valovanje morja , …)