NEGA OBRAZA - zajema globinsko intenzivne tretmaje . ki večkratno povečajo hidratacijo in tonifikacijo kože, da bo le-ta neglede na vsakodnevne obremenitve in vplive okolja izgledala sveže.in bolj napeta. Uporablja se visokokvalitetna kozmetika ,ki se izbere za trenutne potrebe kože.

Nega obraza za vse tipe kože 60 MINUT 48€

Postopek zajema:
-čiščenje make up( po potrebi)
-površinsko čiščenje ( cel obraza in dekolte )
-tonifikacija
-dermadiagnostika
-oblikovanje obrvi
-peeling (glede na tip kože)
-ogrevanje in globinsko čiščenje
-postopek za pomirjanje kože
-primeren serum in digitopresura
-maska za obraz je lahko vlažilna, hranljiva, čistilna.
-sledi odstranitev maske, tonik in zaključek nege z nanosom zaščitne dnevne kreme

Po želji in doplačilu stranke lahko dodamo še dodatno specialno masko ,barvamo obrvi in trepalnice, depiliramo obraz

Nega problematične kože 90 minut
Postopek je podoben negi obraza za vse tipe kože, le da pri tej negi poudarimo globinsko čiščenje, dodamo še UZ-čiščenje in 10 minut myolifta, da se koža hitreje in lepše pomiri…stranki priporočamo tudi nego za doma..

Nega obraza CHANTAL
pri tej negi poleg osnovne nege obraza ,opravimo vse kar obraz potrebuje, je to anti-age postopek ,ali postopek globoke hidratacije, izboljšanje kisika v koži, zmanjšanje rdečine, barvanje obrvi, trepalnic, depilacija vseh dlačic na obrazu ,nega vratu, masaža obraza, digitopresura ali limfna drenaža, JADE LIFTING, še nasvet za nego doma in možnost nakupa, izdelkov, ki so potrebni za nadaljno neg.,

Nega obraza z AHA in glikolno kislino 40minut 40€
AHA kisline se že stoletja uporabljajo kot izdelek za pomlajevanje. Kleopatra se je kopala v kislem mleku (laktična kislina), da bi polepšala svojo kožo. AHA kisline najdemo v mnogih izdelkih za nego kože. Jesen in zima sta najugodnejša ,ker je v tem času sonce slabotnejše in ga je manj zato delovanje aha kislin ne bo vplivalo na povečano občutljivost na sonce .

Najpogosteje se uporablja Citronska kislina (citrusi) ki kožo varuje pred prostimi radikali, zaradi visoke vsebnosti vitamina C, vzpodbudi nastajanje kolagena ,ter s tem preprečuje pojav gubic. Citronska kislina tudi rahlo posvetli kožo, zato jo uspešno uporabljamo pri pigmentnih madežih .

Glikolna kislina je najboljša za luščenje , saj ima majhne molekule in z lahkoto prodre v kožo.. Spodbudi rast novih celic, staranje se upočasni, koža dobi poseben lesk in svežino. Odličen vir glikolne kisline je sok sadnega trsa.

Mlečno kislino ,najdemo jo v mlečnih izdelkih ,paradižniku in borovnicah, uporabljamo jo za čiščenje umazanije iz kožnih por, ljudje s suho kožo pa jo lahko uporabljajo za vlaženje kože.

BHA kisline poznana kot salicilna kislina ,se razlikuje od aha po tem , da je topna v maščobi in z lahkoto prodre tudi v naše pore in odstranjuje ogrce, blaži videz aken in preprečuje nastanek novih. Deluje protivnetno in še dodatno pripomore k lepšemu videzu kože. V naravi salicilno kislino najdemo v izvlečku bele vrbe.

Sadni encimi pa kožo odlično luščijo . Najdemo jih v sadju: papaja , ananas ,zeleno jabolko. Z encimi vzpodbujamo naraven proces obnove kožnih celic. Ker so njihove molekule majhne , brez težav prodrejo v pore, odstranjujejo odmrle kožne celice, odstranjujejo manjše brazgotine ,strije in starostne pege.

Rezultat uporabe sadnih kislin v kozmetiki je pomlajena , čista ,lepa ,sveža koža , pore so zmanjšane, akne odstranjene, povrhnje pigmentne lise in drobne površinske gubice so odstranjene.

Pomembna je tudi nega doma in ponovitev postopkov glede na potrebe posameznika.

Postopek traja do 40 minut in zajema :
-površinsko čiščenje
-blag encimski peeling, če stranka ni bila pred tednom na negi obraza
-nanos glikolnega seruma
-spiranje obraza
-nanos intenzivne Hydro gel maske
-odstranitev maske
-nanos še peel off maske iz belih alg
- zaključek in nanos Hydro light kreme

Postopek ponavljamo 1x tedensko

Nega obraza s čokolado 70 minut 55€
Glej nega obraza za vse tipe, dodana je samo masaža obraza 20 minut in peel off čokoladna maska. Primerna za ČOKOHOLIKE

Diamantni peeling oziroma mikrodermoabrazija 3-5 minut 9€ - kot dodatek h katerikoli negi obraza

DIAMANTNINPEELING S POVRŠINSKIM ČIŠČENJEM - kot samostojni postopek traja 45minut 28€
Za vidnejše rezultate ga priporočamo 1-2x mesečno. Ne delamo ga pri izrazito tanki koži in tam kjer je prisotna rozacea, vnete akne sveže rane, herpes, opekline. Zelo dobre rezultate pa beležimo pri kožah kjer so široke pore ,obsežne pigmentacije, neenakomerna povrhnjica(kraterji ostanki prebolelih aken ) in površinske gubice.

-Površinsko očistimo obraz in make up
-naredimo peeling
-nato diamantni peeling
-tonik, serum
-digitopresura 10 minut
-maska koži primerna
-tonik in zaščitna krema

SPECIALNA MASKA 20min 15€ dodatek k negi ali kot samostojna maska
-koži vrača prožnost, jo poživlja, globinsko hidratizira, nahrani in ji vrača sijaj. Glede na potrebe in želj stranke lahko uporabimo :kolagen masko ,alge, hyaluron, kaviar,…….

DIGITOPRESURA kot dodatek k negi obraza trajanje 10 minut 12€
je zasnovana že v Kitajski medicini, lepša barva kože ,boljši tonus in prekrvavitev se poznata takoj po digitopresuri ,saj je le-ta osnovana na stimulaciji akupunkturnih točk , katere masiramo in jih stimuliramo s pritiskom . Pri tem zbudimo receptorje kože in energija steče, pride do izmenjave snovi in čiščenja tkiva, kar je pri staranju zelo pomembno , saj se poleg kože izboljša tudi elastičost, napetost mišic in vezivnega tkiva.

Hitra nega obraza do 45 minut 40€
-površinsko čiščenje obraza in dekolteja
-čiščenje make up ( po potrebi)
-peeling encimski
-serum glede na potrebo kože
-15 minut intenzivna masaža ,ki krepi mikrocirkulacijo,dvig ličnic
-peel off luxus maska, zaščitna krema

JADE LIFTING 30MINUT 35€
Bionična termalna terapija . ki vključuje uporabo žada iz MJANMARA in izkorišča njegove elemente v sledovih (cink , magnezij , železo , baker , krom , mangan , kobalt )Na človeške celice bionična terapija deluje tako da povzroča izredno hitro obnovo celic ,aktiviranje in kopičenje kolagena, do 300 procentov. Uravnava energiji jin, jan in krepi vpojno moč kože. Priporočamo ga po kozmetičnih postopkih , ker je koža takrat bolj dovzetna .

Dosežen rezultat je :
-povečana vpojnost kože
-prekrvavljenost kože
-gladka in elastična koža
-svežina kože
-zožanje por
-zmanjšanje gub
-zmanjšanje rdečice

Osvežilna nega obraza do 40 minut 28€
Izrazito poletna nega ,obraz osveži in prijetno ohladi:

-površinsko čiščenje obraza in dekolteja
-encimski peeling
-serum
-10 min. masaža z ohlajenimi elektrodami
-specialna peel off hladna maska

HIDRATANTNA MINI NEGA OBRAZA 50 minut 36€
-kožo očistimo z mlekom in tonikom
-peeling z mikro-sferami
-rahla digitopresura s ceramidnim coplexsom
-nato 15 minutna masaža
-peel off maska
-serum in krema glede na tip kože