OXYFAT 60minut 30€ 
aparat s katerim preoblikujemo telo. Tukaj se intenzivno izvajajo trije postopki:
-mišična stimulacija
-IR svetloba in temperatura na tretiranem področju do 40 stopinj celzija.

V eni uri porabimo kar nekaj kalorij, mišice se učvrstijo , prav tako se poveča mišična moč, saj aparat uporabljajo tudi tisti ,ki zaradi prenatrpanega urnika nimajo časa za trening pred zimskim dopustom.

Priporočamo ga tudi po poškodbah in tam kjer je zaradi negibljivosti prišlo do mišične atrofije. V salonu pa ga največ priporočamo pri programu hujšanja.

ULTRAZVOČNA KAVITACIJA IN RADIOFREKVENCA 40min 40€
Gre za napredno tehnologijo, ki omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar omogoča selektivno razbijanje maščobnih celic v podkožju. Površina kože , žil in živcev ostanejo nedotaknjeni .Maščoba iz razbitih maščobnih celic, se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino ,kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo , netopne maščobne kisline pa potujejo v limfni sistem , ki poskrbi da se le te izločijo iz telesa , z urinom .Majhen del le-teh pa potuje v jetra , kjer se razgradi , kot ostale maščobne kisline , vključno s tistimi , ki jih dobimo s hrano . Torej KAVITACIJA je najučinkovitejša neinvazivna metoda za odpravljanje zahtevnih celulitnih stanj ,ter maščobnih oblog , zato se imenuje tudi LIPOSUKCIJA BREZ UPORABE SKALPELA .Po končani kavitaciji je priporočena tudi zmerna telesna vadba , da se višek energije porabi.

RADIOFREKVENCA po končani UZ KAVITACIJI sledi še radiofrekvenca ki daje temu postopku piko na i.
To je terapija ki na varen in naraven način omogoča da se koža regenerira in pomladi .Pravimo ji tudi nekirurški lifting. S prijetnim segrevanjem globljih plasti kože spodbudi proizvodnjo kolagena , izboljša cirkulacijo krvi in limfe. Na segretih področjih se dodatno pospeši metabolizem, kar omogoča obnovo celic in spodbudi nastanek novih. RF zgladi , napne in vidno polepša kožo.

VACCUM MASAŽA deluje po principu visokega in nizkega podpritiska. Pri tej metodi pride do raztezanja in dviga tkiva in vseh struktur v njem. Poveča se tudi dotok hrane in kisika v tkivo. Telo se bolj učinkovito in hitreje razstruplja. Predpriprava za katerikoli postopek ,ki se bo izvajal na telesu.

Še posebej pa se pozna pri hujšanju in izgubi celulita , oziroma pri preoblikovanju telesa , izboljšanju tonusa kože in mišic.

LAVANDA DETOX 80minut 60€
Ta intenzivni tretma s pilingom iz sivke ,bo izločil višek tekočine s toksini ,relax masaža z akupresuro in s kratko refleksologijo stopal pomaga pri detoksikaciji. Peel off maska iz sivke in rožmarina deluje regenerativno, rožmarin pa spodbudi cirkulacijo in tonifikacijo kože. Pri tem tretmaju pride do močnega učinka znojenja, s tem pa je razstrupljanje še efektivnejše. Maska vsebuje tudi divji kostanj ,ki deluje adstringentno in ščiti stene krvnih žil ., alge poskrbijo za bolj zdrav videz kože saj poskrbijo za vlažnost in epitelizacijo. Rožmarin vzpodbuja cirkulacijo in tonificira , aloja kožo vlaži, pospešuje celjenje , regeneracijo ,deluje baktericidno ,sivka regenerira in deluje spazmolitično, meta deluje , osvežilno .protivirusno….malina daje koži mehkobo in prožnost, vitamin E pa je lovec na proste radikale.

Peeling za telo do 30 minut 27€
Prav tako kot peeling za obraz ne smemo zanemariti peeling za telo. Učinkovito odlušči površinski sloj odmrlih celic povrhnjice in pripravi kožo telesa da postane mehkejša, volnejša in bolj dovzetna za nadaljne postopke. Peeling za telo priporočamo tudi 2-3 dni ped depilacijo . Dlačice se po peelingu lažje odstranjujejo in ne vraščajo. Po končanem peelingu se stranka stušira , mi pa jo namažemo s hranljivo kremo.

Peeling maska za telo 60 minut 45€
Naredimo peeling za telo ,stranka se stušira potem sledi maska za telo ( stranko zavijemo v folijo ),po 20 minutah stranko še 15-20 minut masiramo.

Body wrapping TOPEL 60 minut 30€
Topli wraping je primeren za trdovratni celulit. Kremo vmasiramo v kožo in zavijemo v wrap folijo nato pustimo delovati 25-35 minut .Po 10 minutah stranka občuti toploto, ustvari se hiperemija, saj krema vsebuje kofein, fukus algo ,(bogato z mineralnimi snovmi ,predvsem pa sta pomembna kalij in magnezij delujeta tonifikacijsko. Zaradi ostalih oligo - elementov , vitaminov in aminokislin tudi remineralizira. Lipo aktiv krema zaradi svojih sestavin konkretno deluje na maščobne obloge in celulit, oligo-elementi pa pomagajo pri pospešenem vsrkavanju učinkovitih sestavin, medtem ko jod in mineralne soli učvrstijo tkvo. Izvlečki bršljana in divjega kostanja pa delujeta adstringentno in okrepita tonus kože. Tretma zaključimo z 20 minutno anticelulitno masažo in specialno kremo za zmanjšanje obsega.Za boljši rezultat se dogovorimo o številu obiskov v salonu in stranki svetujemo primerno nego za doma.

HLADNI BODY WRAPPING OZ, HLADNI WRAP 60minut 30€
Cold body wrap je primeren za odstranjevanje edematoznega celulita in za stranke . ki imajo težave s težkimi nogami in kapilarami.Pri tem postopku naredimo 5 minutni peeling,ki ga odstranimo s frotirasto brisačko.Stranko bandažiramo s hladnimi povoji in zavijemo v wrap folijo. Povoje smo prepojili s cooling losijonom kritična mesta pa smo namazali s cooling gelom. Stranka naj počiva 20 minut , nato postopek zaključimo z 20 minutno anticelulitno masažo. Za boljši rezultat se dogovorimo o številu postopkov v salonu in tudi primerno nego za doma .

MASKA ZA TELO PO IZBIRI 60 minut 40€
Glede na potrebo in željo stranke se individualno pogovorimo o njenih težavah , zato na ta način določimo tudi postopek , ki ga bomo izvajali .

MANIKURA 5€
IBX nanos dodatek , prodorno utrjevalno sredstvo, ki spaja zgornje plasti nohta, ter omogoča rast nohtov. Prav tako je namenjen celostni izboljšavi povrhnjice nohtov pred nanosom kateregakoli permanentnega laka.